Aangenaam, wij zijn Humind!

Al meer dan 22 jaar helpen we mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. En dat doen we met veel plezier en bevlogenheid. We hebben een enthousiast en kundig team, die erg complementair aan elkaar is.

Ben je op zoek naar groei, ontwikkeling en vind je kennis, ervaring en een kritische blik belangrijk?

Dan komen we graag met je in contact.


 • Sylvain Scheers
  In de afgelopen jaren hebben de adviseurs van het Expertisecentrum Stadswerken een opmerkelijke reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling doorgemaakt, mogelijk gemaakt door de inspirerende begeleiding van Martijn Voorn van Humind. De training die hij heeft verzorgd in het kader van excellent adviseren heeft niet alleen geleid tot verhoogde motivatie, maar ook tot een diepgaand begrip van het adviseringsproces, dat verder reikt dan traditionele benaderingen. Centraal in de aanpak van Martijn Voorn stond het concept van "adviseren met gevoel en vertrouwen". Het ging niet alleen om de overdracht van inhoudelijke kennis, maar ook om het begrijpen en toepassen van emotionele intelligentie in het adviesproces. De nadruk lag op het creëren van verbinding, het herkennen van lichaamstaal en het inleven in anderen. Het belang van menselijke verbinding, empathie en begrip kwam hierbij sterk naar voren, waardoor de adviseurs meer inzicht kregen in de bredere impact van hun werk. Een bijzonder resultaat van deze cursus was dat verschillende adviseurs het heft in eigen handen hebben genomen en zich verder hebben ontwikkeld naar andere functies. Martijn Voorn van Humind heeft zich bewezen als een deskundige en bevlogen trainer, en ik beveel zijn cursussen ten zeerste aan voor iedereen die zijn adviesvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.  
  Sylvain Scheers
  Teammanager Expertisecentrum Afdeling Gebied en Gebruik Directie Stadswerken
 • humind
  In de afgelopen jaren hebben de adviseurs van het Expertisecentrum Stadswerken een opmerkelijke reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling doorgemaakt, mogelijk gemaakt door de inspirerende begeleiding van Martijn Voorn van Humind. De training die hij heeft verzorgd in het kader van excellent adviseren heeft niet alleen geleid tot verhoogde motivatie, maar ook tot een diepgaand begrip van het adviseringsproces, dat verder reikt dan traditionele benaderingen. Voorafgaand aan deze training hadden verschillende adviseurs al meerdere cursussen en trainingen gevolgd, zowel binnen als buiten de gemeente Amsterdam, gericht op specifieke aspecten van adviseren. Deze cursussen omvatten theoretische discussies over onderwerpen zoals "argumentatie" en "communicatie", vergezeld van rollenspellen en situatiesimulaties met acteurs. Hoewel deze ervaringen zeker waardevol waren, onderscheidde de cursus van Humind zich op een unieke manier. Centraal in de aanpak van Martijn Voorn stond het concept van "adviseren met gevoel en vertrouwen". Het ging niet alleen om de overdracht van inhoudelijke kennis, maar ook om het begrijpen en toepassen van emotionele intelligentie in het adviesproces. De nadruk lag op het creëren van verbinding, het herkennen van lichaamstaal en het inleven in anderen. Voor velen van ons waren dit nieuwe perspectieven die verder gingen dan de gebruikelijke theoretische benaderingen. Een opvallend aspect van de training was de erkenning van de sociale setting waarin advisering plaatsvond. Martijn Voorn heeft ons laten zien dat niet alleen de inhoud van het advies van belang is, maar ook de context en de interactie met anderen. Het belang van menselijke verbinding, empathie en begrip kwam hierbij sterk naar voren, waardoor de adviseurs meer inzicht kregen in de bredere impact van hun werk. Een bijzonder resultaat van deze cursus was dat verschillende adviseurs het heft in eigen handen hebben genomen en zich verder hebben ontwikkeld naar andere functies. Dit getuigt van de praktische relevantie en impact van de training op individuele loopbanen. Martijn Voorn van Humind heeft zich bewezen als een deskundige en bevlogen trainer, en ik beveel zijn cursussen ten zeerste aan voor iedereen die zijn adviesvaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.  
  Sylvain Scheers
  Teammanager Expertisecentrum Afdeling Gebied en Gebruik Directie Stadswerken
 • Jan Botermans
  Zeer prettige en vakkundige coaching!
  Jan Botermans
  DB Cargo Nederland
 • Guusje Siepman
  Onder andere door de veilige en prettige omgeving waarin het coachingstraject bij Humind plaatsvindt, is het gelukt om dichterbij mezelf te komen!
  Guusje Siepman
 • Ronald Boekhout
  Ik heb bij Humind persoonlijke coaching gevolgd en onlangs een workshop over vitaliteit. De coaching is professioneel en afgestemd op de behoefte. De workshop was mooi, herkenbaar en nuttig. Daarbij is het een hele prettige omgeving bij de nieuwe locatie.
  Ronald Boekhout
 • David Kok
  The sky is niet the limit, dat zijn we zelf. Maar soms heb je wat ondersteunende vleugels nodig die je hoger helpen vliegen. Dank Martijn voor de fijne, directe, ontspannen en leerzame coaching. Ik kan weer iets hoger vliegen op eigen kracht! Gelukkig blijven er nog genoeg andere leerpunten waarmee je me - hoop ik binnenkort - nog hoger gaat leren vliegen, dus ik beveel Humind niet alleen van harte aan, maar kom er ook graag weer terug!
  David Kok
 • De samenwerking met Humind heeft een positieve prikkel gegeven om de individuele en teamprestaties te verhogen. In de individuele en groepscoaching wordt sterk de nadruk gelegd op hoe je het beste uit jezelf en het team kunt halen. Naast de klantwensen en organisatiedoelen staan daarbij de mens, samenwerken en persoonlijk leiderschap centraal. De benadering van Humind is persoonlijk, goed voorbereid, open, eerlijk, positief en respectvol. Als denker en doener ben ik door de coaching in mijn persoonlijke ontwikkeling als manager verrijkt met nuttige tips over hoe je mensen in de stemming brengt te presteren. De mensgerichte maatwerk-benadering waarin Humind in de coaching continu op hamert, heeft mij verrijkt. Nuttig was het vaststellen en gezamenlijk doorlopen van het DNA van de afdeling en de spelregels. Om de samenwerking effectiever te laten zijn, had een sessie over gedragingen en gedragspatronen in relatie tot communicatie meerwaarde. ‘Zijn, willen, kunnen’; daar draait het inderdaad om.
  Manager QHSE & Custom Affairs, DB Cargo Nederland
 • brisq
  Hoe creëer ik het beste in mijzelf in relatie tot de rol die ik heb en de organisatie waarin ik werk? Soms loopt het van nature lekker, soms lijkt niets vanzelf te gaan. Juist in het laatste geval is de hulp van Humind excellent en onmisbaar. Met zowel trainingen als individuele coaching sessies ondersteunt Humind Brisq in het ontwikkelen van onze medewerkers. Het is mooi om te zien hoe snel Humind mensen en processen doorgrond en vervolgens een scala aan instrumenten inzet om mens en organisatie verder te helpen. Bij velen brengt het blijvende verandering teweeg.
  Mark Kuiper
  Business Unit Manager, Brisq Noord b.v.
 • Convoi Humind samenwerking
  Ik heb ongeveer een jaar bij Martijn in een coachingstraject gezeten. Ik heb deze sessies als zeer prettig ervaren. Het was voor mij goed om te kunnen sparren met iemand die buiten de organisatie staat. Bij vrijwel elke sessie heb ik inspiratie en direct toepasbare kennis opgedaan.
  Martijn Westland
  Martijn Westland, Manager operations Convoi
 • Humind heeft gezorgd dat onze ideeën zijn omgezet in een praktisch en pragmatisch pakket van trainingen en coaching. Humind heeft ons de afgelopen jaren geholpen met het ontwikkelen van onze engineers en projectmanagers. Het ontwikkelen van ieders persoonlijkheid en het verbeteren van de perfomance heeft geleid tot groei en verbetering van de effectiviteit van onze dienstverlening. Voor ons is dit een belangrijk onderwerp van onze bedrijfsvoering. Humind heeft gezorgd dat onze ideeën gecombineerd met hun visie zijn omgezet in een praktisch en pragmatisch pakket van trainingen en coaching. Naar volle tevredenheid is de samenwerking vormgegeven.' Routz group is gespecialiseerd in alle mogelijke netwerktechnologie, routing- en netwerkprotocollen. Daarnaast worden technische beheersprocessen en projecten gedefinieerd, ingericht en aangestuurd.
  Directeur Routz Group BV
 • Gert-Jan Melse en Guido van Duuren
  Martijn heeft ons geholpen met het zoeken naar meer richting en focus voor ons bedrijf en voor ons persoonlijk. Een goede verhouding tussen theorie en praktijk. Sprekende voorbeelden zorgen ervoor dat je de theoretische situaties in de praktijk herkend en geleerde toe kan passen.
  Gert-Jan Melse en Guido van Duuren
  MVD projectmanagers en ingenieurs
 • Roland Huijser RA
  Met het coaching traject heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen op het gebied (persoonlijk) leiderschap en communicatie. Bij de uitvoering van het traject weet Martijn Voorn een goede balans te vinden in professionaliteit van het onderwerp en de praktische toepasbaarheid hiervan, aangevuld met nuttige praktijkvoorbeelden. Hetgeen wat is besproken tijdens het traject was direct toepasbaar in mijn dagelijkse praktijk en privé omgeving. Met name de communicatie training was een waarde volle aanvulling. Martijn geeft je handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen en die zeer verhelderend zijn. Martijn bedankt.
  Roland Huijser RA
  Financieel Manager Hoyng Rokh Monegier
 • Floris Bronsveld
  Ik kwam bij Marijn omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen als projectleider. Wat heb ik nodig om beter te worden? Martijn paste de theorie toe in de dag dagelijkse uitdagingen die ik aandroeg. Hierdoor kon ik direct het resultaat zien van de aangeleerde skills welke ik in de praktijk bracht tijdens moeilijke gesprekken / situaties op het werk en privé. Met respect voor mijn normen en waarden leerde Martijn mij sterker te acteren en communiceren. Hard op de feiten, zacht op de relatie zoals hij dat zegt. Ik heb geleerd wat ik moet doen om het beste uit mijzelf te halen. Zeker leerzaam!
  Floris Bronsveld
  projectleider DWG Automation
 • Marian Westerbeek
  “Ik heb vandaag mijn coachingstraject afgerond met Martijn Voorn. Als ik terug denk aan hoe ik me voelde bij de start van het traject en nu.. een wereld van verschil! Ik heb mezelf beter leren kennen, maar ook mijn omgeving. Zowel op privé als zakelijk gebied. Martijn is iemand die goed kan luisteren en door middel van het stellen van de juiste vragen een spiegel voorhoudt waardoor je zelf gaat nadenken en met een oplossing komt. Ook het gebruik van metaforen is voor mij heel waardevol en helpt mij verder in mijn ontwikkeling. “Van bandenplakker naar fietsenmaker” en meer gaan “buiten spelen”. Kortom; Martijn, nogmaals dank voor dit waardevolle traject waar ik echt iets mee kan op alle fronten! 
  Marian Westerbeek
  Cegelec Fire Solutions B.V.
 • Maarten Elzinga
  Door de coachingsessies met Martijn heb ik geleerd dat leidinggeven uit vele facetten bestaat en dat je ook met ogenschijnlijk subtiele acties leiding kan geven. Hij weet je als geen ander de taal te leren om mensen te bereiken.
  Maarten Elzinga
  Teamleider Ingenieursbureau RET
 • Bart Denijs
  Het meteen in de praktijk kunnen brengen van de lessen, welke worden opgedaan tijdens de ontmoetingen, en daarmee meteen verbeteringen in kan zien is een mooie ervaring. Daarbij kijkt Martijn naar wie jij bent en de manier hoe je werkt, waardoor je er op je eigen wijze de uitvoering van lessen in de praktijk brengt.
  Bart Denijs
  DWG
 • Mark Verbaan
  Martijn is een fijne coach met wie ik graag mijn gedachten deelde. Door zijn heldere voorbeelden en vragen werd ik gedwongen na te denken over hoe ik zaken normaal oppakte. Dat heeft mij erg geholpen.
  Mark Verbaan
  DWG
 • Tina Wagner-Wit
  Ik ben bij Martijn gekomen, omdat ik een nieuwe functie als teamcoach kreeg. Bepaalde onderdelen van het leiderschap gingen mij goed af en sommige vond ik lastiger. Maar waar dat precies door kwam? Ik kon mijn vinger er niet op leggen. Na een intakegesprek, om te kijken of er überhaupt een klik is om samen te werken, zijn we gestart met de sessie. Het mooie van Martijn is dat hij met precies de juiste (en soms prikkende) vragen jou tot de kern laat komen. Hij gaat je niet vertellen wat je moet doen…hij laat jou zelf nadenken over wat en waarom je iets doet. Confronterend? Yep. Is het ’t waard? Absoluut! Vanuit de kern komen de acties om te werken naar de gewenste ontwikkeling. Ondanks dat het hard werken is om steeds na te denken en te graven (lees: bekaf na de sessie) ben ik gegroeid in mijn rol als teamcoach. En eigenlijk niet alleen daarin. Martijn heeft ervoor gezorgd dat ik meer overzicht heb en meer eigen regie heb dan ik dacht. Ik heb geleerd om vaker te doen, dan voor te bereiden. Vaker egoïstischer te zijn, dan altijd harmonieus. Vaker anderen erbij te betrekken, dan te vinden alles alleen te moeten doen. In zijn geheel ben ik meer dan tevreden over Martijn en wat het mij heeft opgebracht. Het is een behoefte wat ontstond vanuit werk, maar een ontwikkeling waar ik mijn hele leven profijt van zal hebben. Bedankt Martijn!
  Tina Wagner-Wit
  Rabobank
 • Dennis Hardeman
  Het vertrouwen geven en kwetsbaar opstellen tijdens de sessies heeft Martijn Voorn professioneel opgepakt. Hij heeft mij oplossingen aangedragen “in mijn taal”, waardoor het tastbaar en ook dagelijks toepasbaar is in de nieuwe omgeving waarin ik mij begeef. Dit alles in een prettige omgeving en relaxte sfeer.
  Dennis Hardeman
  Project Leader Convoi Nederland B.V.
 • Ik heb echt moeten leren om ruimte te geven zonder daarin te sturend te zijn maar meer ondersteunend. Vooral met onderwerpen waar ik zelf enthousiast van word. Martijn heeft een belangrijke bijdrage hierin geleverd.    
  Bard Louis
  Algemeen directeur, MH Poly
 • Roy Urlings
  Martijn is een zeer kundig, plezierig en rustig persoon met een goed gevoel voor humor. Hierdoor voel je jezelf tijdens de sessies op je gemak en durft open te staan voor verandering maar zeker ook confrontatie. Hij verliest zichzelf niet in algemene en onduidelijke bewoordingen, maar komt direct tot de kern in begrijpelijke taal. Hij is zeer betrokken en koppelt zaken gemakkelijk naar mijn persoonlijke situatie, wat zeer verhelderend is. Ik merkte na de eerste twee sessies al vooruitgang, dus de coaching was zeer effectief! Nu is het moment om de meegegeven handvatten als vanzelfsprekend in mijn eigen systeem te programmeren!
  Roy Urlings
  Manager Operations, Convoi International BV
 • Jeroen Teitsma
  Ik heb Martijn leren kennen als iemand die mij altijd op scherp probeert te krijgen, irritant prikkelen noem ik dat. En dat is nu juist de reden dat Martijn mij nu ook coacht. Hij zorgt voor een spiegel, laat mij zelf constateren waarin ik kan werken aan mij zelf. Geeft mij een andere kijk op situaties en relaties. En zorgt soms voor die schop onder mijn kont. In mijn werk, waarin ik veel samenwerk met anderen, vind ik het fijn te kunnen sparren met iemand wat verder van de werkvloer. Dit is voor mij zoveel waardevoller dan een of ander management-cursus.
  Jeroen Teitsma
  Directeur 6Beaufort
 • Jeroen Baggen
  Tijdens het persoonlijk ontwikkel en coaching traject heb ik mijn leiderschapsvaardigheden verder ontwikkeld, waardoor ik beter instaat ben om verwachtingen te managen en op een effectieve manier te communiceren met het Team. De manier waarop Martijn de coaching weet te koppelen aan de dagelijkse werkzaamheden is verbazend en zeer doeltreffend. Op deze manier was het voor mij eenvoudig om hetgeen we bespraken direct toe te passen in de praktijk. Kortom een zeer waardevol traject.
  Jeroen Baggen
  Teamleider Hardware, DWG
 • Theo Vermeer
  Met een persoonlijke aanpak heeft Humind mij op inspirerende wijze aangezet om zelf de antwoorden te vinden. Er wordt op een open, inspirerende en pragmatische wijze invulling aan de sessies gegeven, waarbij de initiële vraagstelling niet uit het oog verloren wordt. Naast het vinden van nieuwe inzichten, worden de oude inzichten herijkt.
  Theo Vermeer
  Projectmanager Vermeer Consulting
 • Armand Sollet
  Martijn heeft mij aangezet om doelen met minder inspanning te bereiken door het gebruik van Taal. Taal in al haar vormen, meer dan een verzameling van woorden en zinnen. Taal die aansluit op je gesprekspartner; in woord & klank, in beweging & houding, in gevoel & karakter. Resultaat ontstaat pas wanneer de ander jou écht begrijpt en dat is het gevolg van je eigen aanpassingsvermogen. Martijn ontzettend bedankt, het resultaat is duidelijk merkbaar voor mezelf en mijn omgeving.
  Armand Sollet
  Projectmanager Convoi Nederland BV
 • Samen Beter, Beter Samen! Met deze programmatitel is Humind voor Strukton Rail Projecten aan de slag gegaan om de verbinding tussen de projectleiders en werkvoorbereiders binnen Strukton Rail Projecten te intensiveren. Door juist te richten op de zogenaamde soft skills zijn de collega’s dichter bij elkaar gekomen. Dit is van belang om integraal werken tot een succes te maken. Humind heeft voor Strukton Rail een intensief maar ook wel confronterend programma opgesteld. De positieve en inspirerende stijl van Martijn Voorn maakt het programma helemaal af.
  Tjark de Vries
  Directeur Projecten Strukton Rail Nederland
 • Talissa de Jong
  Tijdens mijn coachingstraject bij Humind heb ik mijzelf beter leren kennen en ben ik bewuster geworden van mijn innerlijke kracht. Dankzij de prettige, persoonlijke, energieke en doelgerichte manier van coachen, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Daarnaast ben ik effectiever en overtuigender in mijn manier van communiceren geworden en heb ik nu mijn droombaan
  Talissa de Jong
  Co-piloot KLM
 • Echt goed samenwerken binnen een team is niet altijd even eenvoudig. Wij hebben als management team de stap gezet om onder begeleiding van Humind onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen. De wisselwerking tussen de mt-leden levert een belangrijke bijdrage aan het succes van ons mooie bedrijf. In een interactief proces hebben we met elkaar inzicht gekregen in de individuele waarden, denkstijlen, vermogens, passies en kwaliteiten, de communicatiepatronen binnen het mt en de energiegevers en -trekkers. Humind heeft ons goed geholpen met praktisch toepasbare theorieën, passende werkvormen en directe en constructieve feedback. Dit alles met de nodige dosis aan humor. Wij zijn gelukkig met de uitkomsten van dit proces!
  Martijn van de Leur
  Commercieel Manager Mobycon
 • Persoonlijke coaching op maat met een persoonlijke aanpak! Humind is in staat om mij elke keer uit de dagelijkse praktijk te halen, de juiste spiegel voor te houden en door een mix van beeld, geluid, gesprek en reflectie te brengen tot nieuwe inzichten. Vooral de “down to earth” mentaliteit en sprekende voorbeelden van alledag maakt de coaching niet alleen nuttig maar ook leuk en direct bruikbaar. En niet onbelangrijk: Er is altijd ruimte voor een bakkie en gesprek over de overige dingen uit het leven.
  Jeroen Roeloffzen
  Managing Director Over Morgen BV
 • Bij de uitvoering van het programma weet Humind een goede balans te vinden in professionaliteit en een ongedwongen sfeer. Humind heeft voor Synergie Ingenieurs de opzet en de uitvoering van een nieuw programma ‘De Kunst van het Samenwerken’ vorm gegeven. In dit programma staat de samenwerking en de persoonlijke invloed van onze ingenieurs in een projectorganisatie centraal. Namens Humind is Martijn Voorn sterk in het ontwikkelen van programma’s en hij kan zich hierbij goed inleven in de klantvraag. Bij de uitvoering van het programma weet hij een goede balans te vinden in professionaliteit en een ongedwongen sfeer. Hierdoor voelen de deelnemers zich vertrouwd en wordt er al snel een teamgevoel gecreëerd, waardoor men makkelijker tot persoonlijke ontwikkeling komt.
  Leon van Vloten
  Directeur Synergie Ingenieurs
 • Hendrik-Jan Bigler
  Door plezierig persoonlijk coachen heeft Martijn mijn professionaliteit naar een hoger niveau gebracht. Hierdoor kan ik mijn kernkwaliteiten beter toepassen bij mijn opdrachten.
  Hendrik-Jan Bigler
  Netwerk Engineer Routz group
 • Babette Stam-Wegener
  Mensen in hun kracht zetten is wat Humind aanbiedt en waarin Martijn bij mij zeer zeker is geslaagd. Met zijn persoonlijke aanpak heeft hij ervoor gezorgd dat de manier om in mijn kracht te komen geen trucje is maar dat ik me dit volledig eigen heb kunnen maken gedurende het coachingstraject. Er zit dankzij het coachingstraject een groot verschil tussen mijn oude en nieuwe “ik”.
  Babette Stam-Wegener
  HR Businesspartner P&O Adviseur RET
 • Frans
  Voor een professionalisering van de aanpak door onze projectleiders heeft Humind als maatwerk een passend trainingsprogramma opgesteld. In een aantal workshops hebben we vanuit een basis van vertrouwen en open communiceren opnieuw ontdekt hoe met elkaar te gaan samenwerken. De resultaten van die workshops en afspraken die we met elkaar hebben gemaakt zijn van grote en blijvende waarde, en worden door mij en mijn medewerkers als ijkpunt nog regelmatig in herinnering gebracht.
  Frans
  ex bureauhoofd Onderhoud & Verbetering, Dienst Beheer Infrastructuur Provincie Zuid-Holland
 • Hans
  Hoe ogenschijnlijk kleine triggers in het proces uiteindelijk grote veranderingen teweeg brengen! Humind, bedankt.
  Hans
  ICT Manager
 • Nils Kolstein
  Humind betekent voor mij inhoud geven aan het DNA van je organisatie. Hoe? Door je te helpen er achter te komen dat plezier, durf en reflectie uiteindelijk de essentie van werken is in een professionele organisatie van de 21ste eeuw. Als IT'er ligt het gevaar van gelijk de inhoud in te duiken op de loer. Humind leert je dat een stap terug durven doen en eerst vragen te stellen vele malen effectiever is om resultaat met de klant te bereiken.
  Nils Kolstein
  Business Consultant/Lead Engineer Routz group
 • Thijs Giesbergen
  Met het coaching traject heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen in het opbouwen van vertrouwen en het beoordelen van gedragseigenschappen, communicatie voorkeuren en persoonlijke overtuigingen. Door hiermee aan de slag te gaan bemerkte ik al direct verbetering, zowel privé als professioneel. Martijn Voorn weet goed de dagelijkse gang van zaken in een ander perspectief te zetten en een spiegel voor te houden zodat knelpunten snel duidelijk worden. Hiervoor werd een oplossing besproken die direct in de praktijk is toe te passen.
  Thijs Giesbergen
  Lead Engineer DWG Automation
 • Tom Janus
  Sterk aan de coachsessies zijn de afwisselingen en het ruime gebruik van allerhande hulpmiddelen.
  Tom Janus
 • Kim Brinkman - van Lier
  Humind, de partner voor personal development en organisatie ontwikkeling!
  Kim Brinkman - van Lier
  Privacy Consultant
 • Renzo
  Ik heb mijn coachingstraject als zeer positief ervaren. In een open en prettige sfeer heb ik geleerd om met een aantal persoonlijke uitdagingen flexibeler om te kunnen gaan. Hierdoor heb ik ervaren dat ik nu makkelijker resultaten boek en daardoor mijn doelen sneller kan bereiken’.
  Renzo
  Projectleider multidisciplinaire infra trajecten
 • Pascal Booden
  Door het coachtraject bij Humind ben ik in staat om doeltreffender en effectiever te communiceren. Het heeft me laten zien wie ik zelf ben, geleerd hoe ik kan zien wie anderen zijn en hoe ik op de onderlinge verschillen in kan spelen om mijn doelen makkelijker te bereiken. Het was een eye-opener voor me omdat ik persoonlijk nooit had beseft hoeveel resultaat zoiets kan brengen. Een aanrader!
  Pascal Booden
  Projectleider DWG Automation
 • Lex Snelders
  Het bespreken van uitdagingen en zelfreflectie hebben geleid tot meer zelfvertrouwen, meer energie, constructievere verbindingen met collega's, duidelijkere communicatie en een vergrote vakbekwaamheid. De positieve en energieke manier van coachen bij Humind heeft mij geweldig gestimuleerd in mijn persoonlijke ontwikkeling als adviseur.
  Lex Snelders
  Quality Engineer NS Techniek
 • Wesley Wagner
  De trainers van Humind zoeken op een prettige en persoonlijke manier naar de echte redenen van mijn handelen, welke vaak voorkomt uit aannamen. Het grootste resultaat dat ik heb geboekt, is samengevat in de volgende zinnen: "de mens is je grootste hulpbron, gebruik die" en "toets je aannamen om de echte verwachting scherp te krijgen".
  Wesley Wagner
  Risk Manager
 • Jeroen Roeloffzen
  Vooral de “down to earth” mentaliteit en sprekende voorbeelden van alledag maakt de coaching niet alleen nuttig maar ook leuk en direct bruikbaar.
  Jeroen Roeloffzen
  Managing Partner Over Morgen BV
 • Leon van Vloten
  Bij de uitvoering van het programma weet Humind een goede balans te vinden in professionaliteit en een ongedwongen sfeer.
  Leon van Vloten
  Directeur Synergie Ingenieurs
 • Andre
  Humind heeft me een veel beter inzicht gegeven in mezelf en de beweegredenen voor mijn handelen, waardoor ik me prettiger ben gaan voelen in mijn rol en mijn zelfvertrouwen is gegroeid.
  Andre
  Projectmanager Automation Solutions
 • Remko Matsinger
  Humind heeft ons verder geholpen in het concretiseren van onze toegevoegde waarde voor onze klanten.
  Remko Matsinger
  Directeur Talent in Balans
 • Tjark de Vries
  Humind, een inspirerende partner!
  Tjark de Vries
  Directeur Strukton Rail
 • Kathy Rentzenbrink
  Een persoonlijk coachtraject gevolgd bij Humind waarbij Martijn Voorn theorie en praktijk verweeft, een hele prettige combinatie. Met name het sparren over cases uit de praktijk hebben mij geholpen om bewust te worden van niet alleen mijn eigen denken en handelen, maar ook die van anderen. Ik herken situaties sneller en kan daardoor adequater reageren.
  Kathy Rentzenbrink
  Cursus coordinator bij Security Academie
 • Hein Verbiest
  Vanuit een bore-out terug in mijn energie en kracht! Door middel van de coaching ben ik sterker geworden en heb met hernieuwde inzichten een nieuwe uitdaging gevonden. Ik durf weer te kiezen voor mezelf!
  Hein Verbiest
 • Robert Tom
  De coachsessies met Humind hebben enorm bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en hebben ervoor gezorgd dat ik meer plezier uit mijn werk haal en daarbij ook veel succesvoller ben.
  Robert Tom
  Systems Engineer Fortinet
 • Reinoud Goudswaard
  Door de coaching van Martijn heb ik direct mijn invloedssfeer binnen de organisatie kunnen vergroten, dit komt door persoonlijke benadering en de ideale koppeling tussen theorie en praktijk waardoor het direct en blijvend toepasbaar is.
  Reinoud Goudswaard
 • Arno van der Meulen
  Bij Humind heb ik een loopbaancoaching traject bij Martijn doorlopen. Een interessant  traject waarbij ogenschijnlijk eenvoudige vragen als “Wie ben ik en wat wil ik” intensief uitgediept worden. Martijn neemt de informatie op als een spons en weet vervolgens de juiste vragen te stellen waardoor ik steeds beter te weten kreeg waar ik naartoe wilde. Zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar antwoorden.
  Arno van der Meulen
  Eigenaar Top Fix Vastgoedbeheer & Onderhoud
 • Joost van Campen
  De training door Humind heeft mij inzicht gegeven in bedrijfsstrategieën en project aanpak. Het persoonlijke aspect van deze processen stond bovenaan. Martijn weet door deze training zijn kennis met professioneel persoonlijk inzicht  zeer vakkundig en boeiend over te brengen. Het heeft mij sterker gemaakt in alle aspecten van projectbegeleiding. Dank je wel Martijn!
  Joost van Campen
  Plant Supervisor
 • Voor een professionalisering van de aanpak door onze projectleiders heeft Humind als maatwerk voor onze opleidingsbehoefte een passend trainingsprogramma opgesteld. In een aantal workshops hebben we vanuit een basis van vertrouwen en open communiceren opnieuw ontdekt hoe met elkaar te gaan samenwerken. De resultaten van die workshops en afspraken die we met elkaar hebben gemaakt zijn van grote en blijvende waarde, en worden door mij en mijn medewerkers als ijkpunt nog regelmatig in herinnering gebracht.
  Frans van Efferen
  Bureau Onderhoud & Verbetering Dienst Beheer Infrastructuur, Provincie Zuid-Holland
 • Roy de Vries
  Humind heeft een grote bijdrage gehad in mijn persoonlijke ontwikkeling als manager en leider. Door de bekende spiegel en het samen doorspreken van uitdagingen die je tegenkomt als manager kom je na elke keer bij Humind weer terug met nieuwe energie. Door de nieuwe inzichten toe te passen wordt een constante en blijvende persoonlijke groei bereikt. Een groei die mij niet alleen heeft geholpen in mijn professionele leven maar ook in mijn privéleven.
  Roy de Vries
  Consultant Pander Consultancy
 • Boyd van Poorten
  Het een-op-een coachingstraject was en is voor mij zeer waardevol gebleken. De individuele gesprekken met Martijn waren gericht op mijn persoonlijke normen en waarden en om deze te gebruiken in de dagelijkse praktijk van het aansturen van teams en begeleiden van medewerkers. Kortom, dit traject is een succesvolle aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling als mens en als manager. Een aanrader!
  Boyd van Poorten
  Consultant