Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling draait om het verbinden van talent, niet alleen met anderen maar ook met jezelf.

Persoonlijk leiderschap staat centraal bij Humind. We helpen je inzicht te krijgen in je persoonlijke stijl, gedrag en specifieke vaardigheden, en hoe deze van invloed zijn op anderen. Hierdoor ontstaat bewustzijn en verdieping, waardoor je invloed binnen het team versterkt. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag in de interactie met anderen en toont leiderschap, ongeacht je positie en de omstandigheden.

Bij Humind inspireren we jou als manager door je te laten experimenteren met nieuwe benaderingen en gedrag. De ervaringen die je opdoet, motiveren en stimuleren je om het geleerde structureel toe te passen.

Onze leer- en ontwikkelmethoden worden volledig afgestemd op de gewenste resultaten en doelgroep. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten en methodieken. Onze trainers hebben ruime ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van leermethoden en praktische leiderschapsontwikkeling programma’s.

We dagen jou als leider uit om verantwoordelijkheid te nemen voor je persoonlijke ontwikkeling. Binnen een veilig leerklimaat moedigen we je aan om te experimenteren met ander gedrag en met veel plezier je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Het resultaat is een leerklimaat in jouw organisatie waar leiders grip hebben op hun eigen ontwikkeling.

Meer weten over Leiderschapsontwikkeling>
Bel met 020 240 0690 en vraag naar Martijn Voorn, Marjolein Larkens of Dorien de Wit.  Of mail naar info@humind.nl voor meer informatie.

"Leiderschap is mensen laten inzien dat ze meer kunnen dan ze zelf dachten!"