Programma’s en Trainingen


Vitaal Leiderschap

4 modules van 2 dagen
Executives, CEO's,
Sr. Managers

op aanvraag

Wat is Vitaal Leiderschap en waarom is dit zo belangrijk voor succesvolle organisaties? In het programma leer je over je eigen vitaliteit, hoe je een gezonde bedrijfscultuur creëert en hoe je ervoor zorgt dat iedereen in je organisatie zelf de regie neemt op inzetbaarheid en gezond gedrag.

Meer weten


Impact en Invloed

5 modules van 1 dag
Adviseurs, Consultants

Experts

€3.250

Ontdek nieuwe mogelijkheden om jezelf en anderen in beweging te krijgen en je doelen te bereiken. Je leert beter verbinden, omgaan met diverse denkstijlen, effectiever communiceren en je vergroot je inlevingsvermogen. Je hebt meer invloed in het proces en je wordt beter in je werk.

Meer weten

Excellent Project-

Management

12 modules van 1 dag
Programmamanagers, Projectmanagers, Projectleiders

€8.000

Ontdek verschillende methoden en technieken om je project te laten slagen. Want hoe formuleer je een heldere projectopdracht? Hoe creëer je een effectieve en realistische projectorganisatie? Krijg grip op je project inclusief de risico’s en onzekerheden.

Meer weten

Contract-

Management

6 modules van 2 dagen
Contractmanagers, Projectmanagers en Juridische Adviseur

€9.000

Werk je aan je (persoonlijk) leiderschap en vergroot je beïnvloedende vermogens. Je leert verbinden, omgaan met diverse karakters en persoonlijkheden. Van aanbesteden tot contracteren, van contractbeheersing, kostenmanagement, risicomanagement tot EMVI.

Meer weten
 

Programma op maat. Omdat behoeftes, situaties en doelen nogal kunnen verschillen per persoon en organisatie, ben je soms meer geholpen bij een programma op maat. Precies afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en doelen. Wil je weten welke training het beste bij jou en je organisatie past? Bel: 020 240 0690 voor persoonlijk advies of laat een bericht achter.

Brein Techniek - Webinar

Leer over de werking van je brein bij stress en ontvang praktische tips om je eigen brein èn die van anderen, positief te beïnvloeden
op aanvraag 1,5 uur

Mentale Vitaliteit - Een sprong vooruit

Triggers | Weerstand ombuigen naar positiviteit | Energie gevers en nemers | Positieve stress | Mentaal Fit
8 september 13:30 - 17:00 uur

Impact & Invloed - Module I Klantgericht communiceren

5 Modules van 1 dag | Persoonlijk Leiderschap | Inleven en Verbinden | The Rose of Leary
9 september 9:00 - 17:00 uur