De Advies Vector, Leergang voor Adviseurs

Van Contact naar Contract!

Succesvol adviseren vraagt om specifieke talenten. Het vraagt om gevoel en inzicht in communicatie, besluitvormingsproces, draagvlakcreatie en invloed. Alleen hoe kom je daar? De contacten zijn er en nu nog het psychologisch contract. Wat is nu eigenlijk een goed advies? Hoe zorg je voor impact en draagvlak?

Het programma ‘de Advies Vector’ is een compact, interactief en praktijkgericht ontwikkelprogramma van vijf modules. In het programma werk je aan je communicatieve skills, je persoonlijkheid, positie en vergroot je je impact als adviseur. Je leert verbinden, omgaan met diverse belangen, effectiever communiceren, helder formuleren en bewuster beïnvloeden. Met als uiteindelijke doel je persoonlijke invloed op resultaten te vergroten.

Voor wie?

Het programma is bestemd voor jou: de expert, die optreedt als adviseur. Je wilt weten hoe je stevige en duurzame relaties met je klant (intern en extern) opbouwt en je wilt leren beter om te gaan met de specifieke interpersoonlijke uitdagingen.  Daarnaast vind je het van belang te leren hoe je invloed kunt uitoefenen op basis van gelijkwaardigheid.

Vergroot je impact

Wat is adviseren en hoe kan ik dat het beste doen op een wijze die bij mij past? Onze trainers helpen je de antwoorden te vinden. Door gebruik te maken van interactieve werkvormen, leer je van en met elkaar. Je gaat op zoek naar je talenten, vermogens, sterktes en zwaktes en ontwikkelt deze om zo je je impact als adviseur te vergroten.

Resultaten

  • Je bent je bewust van je rol en positie in het adviesproces;
  • Je kunt verschillende rollen (expert, adviseur, dienstverlener, vertrouwenspersoon) vervullen;
  • Je bent in staat snel en doeltreffend contact te maken
  • Je bent in staat op speelse wijze de behoefte te creëren;
  • Je bent in staat effectief te handelen in de verschillende stadia van het advies- en implementatieproces;
  • Je bent in staat verwachtingen te managen;
  • Je impact bij je klant is groter;
  • Je ontwikkelt jezelf tot business partner;

Het programma

Het programma ‘de Advies Vector’ bestaat uit vijf modules. Er is veel afwisseling tussen praktijk en theorie, veel diverse en verrassende werkvormen en opdrachten. Je werkt met trainers met een ruime advieservaring in een groep van maximaal 12 deelnemers.

Module I: Klantgericht Communiceren

Module II: Gedragsbeïnvloeding

Module III: De Ander & Ik

Module IV: Adviseren & Presenteren

Module V: Onderhandelen

Duur

Het programma bestaat uit vijf modules van twee dagdelen

Data:

Vrijdag 1 februari 2019

Vrijdag 1 maart 2019

Vrijdag 5 april 2019

Vrijdag 10 mei 2019

Vrijdag 7 juni 2019

Prijs is € 3.150,- per deelnemer

Locatie

Het programma vind plaats in de Humindstudio in Amstelveen. De locatie vormt een essentieel onderdeel van de training en is er op gericht het leerproces te verdiepen, je uit te dagen en je creativiteit te bevorderen.

Humind, contactpersoon Martijn Voorn

Wil jij weten wat het beste bij jou en je situatie past, neem dan contact op! Wij adviseren je graag.

‘Een andere manier van benaderen van de klant, met een zo groot mogelijk effect, en toch mezelf blijven! Hoe mooi is dat! Humind heeft mij en daarmee mijn bedrijf geholpen in de ontwikkeling in een dynamisch proces.’

Download de brochure