‘de Advies Vector’

Dienstverlening en adviseren gaan hand in hand. Hoe maak je de slag van ‘expert’ naar ‘adviseur’? Hoe gaat het adviesproces precies in z’n werk en hoe haal je er het beste uit?  Je leert alles over adviesvaardigheden tijdens het programma ‘de Advies Vector’ bij Humind.

Ben jij adviseur, wil je slimmer adviseren of je impact als adviseur vergroten, dan kan het programma ‘de Advies Vector’ je de gewenste ontwikkeling bieden.  Overtuigend adviseren heeft onder andere te maken met:

  • Klantgerichtheid
  • Contact leggen
  • Communicatie
  • Draagvlak creëren
  • Verwachtingen managen
  • Persoonlijke adviesstijl

Leergang adviseren
Het programma ‘de Advies Vector’ bestaat uit vijf modules waarbij je alles leert over adviseren. In de cursus wissel je af tussen theorie en praktijk. Je doet verschillende, soms verrassende, opdrachten in een groep van maximaal 12 deelnemers en vergroot op die manier gaandeweg je impact als adviseur.

Trainers Advies Vector
De Humind-trainers zijn stuk voor stuk zeer ervaren adviseurs. Met hun geoefende oog zien ze waar jouw kwaliteiten op het gebied van adviseren liggen, en hoe je die uit kunt bouwen. Ook zaken die je nog lastig vindt komen aan bod. Je leert deze herkennen en ombuigen. Het resultaat? Je groeit als persoon én als adviseur en hebt voortaan een grotere invloed!

Amstelveen
Het programma ‘Advies Vector’ vindt plaats in de Humindstudio aan de Dorpsstraat in Amstelveen. Amstelveen is makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam en de rest van de randstad.

Snel je adviesvaardigheden verbeteren?
Lees meer over het programma ‘de Advies Vector’, download de brochure of maak direct een afspraak met Humind!