Loopbaanadvies

Wie ben ik? Wat wil ik met mijn carrière? Wat kan ik? Hoe kom ik erachter wat ik écht leuk vind? Wat wil ik met mijn leven? Het zijn vragen die je bezighouden als je meer plezier en voldoening uit je werk wilt halen.

En voldoening en plezier uit werk halen is belangrijker dan welk riant salaris dan ook, of niet? Werk hoort je energie te geven, in plaats van te kosten!

Maar hoe weet je welke baan en werkomgeving écht bij je passen? Welke functie je de meeste energie geeft? Hoe ontdek je waar jóuw talenten liggen? Ga aan de slag met een loopbaanadviseur van Humind.

Een loopbaantraject bij Humind:

  • Is kort en praktisch
  • Gaat in op jouw persoonlijkheid en interesses
  • Vertaalt je persoonlijkheid en talenten in concrete functies
  • Voorziet je van advies over het opbouwen van een cv en netwerk
  • Zorg voor meer zelfkennis en meer voldoening

Cadeau voor jezelf
Een loopbaanadvies van Humind kan verrassend zijn en tegelijk alles op z’n plek doen vallen. Spannend? Alleen op de goede manier. Je hoeft natuurlijk niets met het advies te doen, maar waarschijnlijk doet het wel iets met jou: het laat zien wie je bent en wat je wilt. Een mooier cadeau voor jezelf bestaat er niet!

Loopbaanadviseur Amsterdam, Amstelveen en Randstad
Zoek je een goede loopbaanadviseur in Amsterdam, Amstelveen of omgeving? Humind is gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen en is makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam.

Nieuwsgierig? Interesse? Noodzaak? Maak direct een afspraak met een loopbaandadviseur van Humind!