Doorgroeien

Wil je doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden, maar vindt men je daarvoor nog te ‘licht’? Wil je beter worden in wat je doet en zoek je een manier om je ambities te verwezenlijken? Wil je kortom meer succes in je loopbaan? Een traject bij Humind geeft je een zet in de goede richting.

Uitblinken in je werk is een kwestie van hard werken, opleiding, ervaring en talent, zo denk je misschien. Maar er komt nog zoveel méér bij kijken. Zichtbaar zijn, bijvoorbeeld. Zelfkennis. Doeltreffend en effectief communiceren. Sommige dingen doe je waarschijnlijk al goed, maar bij andere kun je misschien nog hulp gebruiken. De coach van Humind traint je in de groei van je persoonlijkheid én deze vaardigheden. De training vindt plaats aan de hand van een speciaal voor jou ontwikkeld coachprogramma.

Wil je in je carrière meer succes? Werk je hard en vind je dat dat meer mag worden gezien? Met begeleiding van een coach van Humind is de volgende stap in je carrière sneller gezet!

Business coach Amsterdam en Amstelveen
Zoek je een goede business coach in Amsterdam, Amstelveen en omgeving? Humind is gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen en is makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam.

Wil jij je ambitie waarmaken? Maak dan direct een afspraak met Humind!