Beter presteren

Zijn het altijd je collega’s die de aansprekende projecten krijgen, terwijl jij de ‘andere’ opdrachten moet doen? Wil je dat men in je omgeving enthousiaster is over je werk en je resultaten? Dan is een traject bij Humind de oplossing.

Hoe zorg je dat je je werk met meer plezier en succes doet? Wil je beter of slimmer functioneren, ga dan eens in gesprek met een coach van Humind.

Humind helpt je slimmer functioneren op de volgende manier:

  • Het vaststellen van de doelstellingen inclusief het signaleren van de verbeterkansen. Waar liggen concrete kansen om je functioneren te verbeteren? De coach van Humind traint je om deze te zien én om ze te grijpen.
  • Scan van de huidige situatie. Waar liggen de knelpunten? Hierbij vormt de beleving van personen in je omgeving één van de handvatten, maar die zegt niet alles. Samen met de coach van Humind breng je de uitdagingen die jou in de weg staan in kaart.
  • Communicatie. Wie effectief communiceert heeft meer invloed binnen een organisatie. Eén of meerdere sessies met je coach zijn daarom gewijd aan professioneel communiceren.
  • Evaluatie. Je brengt je nieuwe inzichten op de werkvloer in de praktijk. Waarschijnlijk merk je dat dingen soepeler verlopen, maar misschien loop je nog tegen onverwachte zaken aan. Samen met je coach stuur je bij aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.

Business coach Amsterdam en Amstelveen
Zoek je een goede business coach in Amsterdam, Amstelveen en omgeving? Humind is gevestigd aan de Dorpsstraat in Amstelveen en is makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam.

Slimmer en beter functioneren op je werk? Maak direct een afspraak met Humind!